2011/03/23

GUAKAMOLE SALTSAN


OSAGAIAK:

-         2 ahuakate tamaina erdikoak.
-         Tomate bat tamaina erdikoa.
-         ½ tipula edo tipuleta.
-         Limoi zuku erdia.
-         Gatza, olioa, eta tabasko tantak.



ETA LANERA:

v    Ahuakateari azala kentzen diogu, hezurretik banantzen dugu, zatitxoak egiten ditugu eta edontzian jartzen dugu.

v    Tomateari azala kentzen diogu, tipularekin batera zatitxoak egiten ditugu, eta edontzian jartzen dugu dena ahuakatearekin.

v    Tabasko tantak, gatza, eta olio koilarakada bat (asko ez) botatzen ditugu.

v    Azkenik limoizko zukua ezartzen dugu, oso inportantea, bai zaporeagatik bai erabiliko ez dugun saltsa ez hondatzeko.

v    Irabiatu egiten dugu itsaspen hoberena eduki arte. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario