2011/03/25

AZPIZUNA BELAR FIN ERARA


OSAGAIAK (4 lagunentzat):
1 k. azpizuna, osoa
2  tipula
2  azenario
1  baso  bat  ardo  zuria
1  kopa  bat  koñak
1  bol  bat  belar  fin: estragoia, albahaka, perraitza eta ezkaia.
Oliba olioa

NOLA  PRESTATU:
Azpizuna  soka  batez  lotu, gazitu  eta  belar finez  hornitu.
Ondoren, zartagin batean olio pixka batez gorritu. Behin gorriturik dagoenean, laberako ontzi batean jarri tipularekin eta azenarioekin Juliana erara ebakita.
200ºtara  berotutako  labean  sartu.

8 minutu igarotakoan beste aldera jarri eta ardoa eta koñaka gehitu. Beste 3 minutuz  egiten  utzi.
Labetik atera eta zentimetro bateko lodierako xerratan ebaki. Platerean jarri, perretxikoekin  edo  patata purearekin lagunduz, eta zukua haragiaren gainetik  isuri.


No hay comentarios:

Publicar un comentario